Categories: Achtergrond

SX Venray biedt drie-daags superprogramma!

Een schitterende baan (de grootste indoor baan van Europa!), een prachtige accommodatie en een zéér leuk deelnemersveld (Bobryshev, Goerke, Kras, Siegl, Wybo, Brunell, Greedy, De Waal, Terreblanche, Klijn, Martens, Meurs, Kouwenberg…) zijn de voornaamste sportieve ingrediënten van de SX van Venray. Daarnaast is er ook een motorbeurs en een heus Indoor kermisplein. Iedere bezoeker krijgt bij aankoop van een entreekaart zes attractieritten gratis! Van 9 tot en met 11 december staat de Evenementenhal in Venray in het teken van topamusement en SX-spekatakel. Op zaterdag vindt de Crazy Night plaats met een mix van show, sport en entertainment. Behalve de gebruikelijke inter races krijg je dan ook 1-tegen-1 races, WK goonriding (!), een pitbike, dames, 85cc en quadklasse te zien.

Verder zijn er ook stuntshows, is er een muziekplein met vrijdag een after party (met de Radio 538 dj’s on tour) en op zaterdagavond een after party met de Après Skihut met Flügel on tour.  De organisatie heeft er niet alleen alles aan gedaan om een sterk totaalprogramma neer te zetten ook de entreeprijzen zijn zéér democratisch te noemen. Vanaf 17 jaar betaal je 17 euro,tussen de 6 en de 16 betaal je 9 euro, kinderen onder de 6 komen er gratis in. Kortom dit mag je niet missen: 9, 10 en 11 december evenementenhal Venray!

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa! Alleen Kaarten voor de Crazy Night zijn online te bestellen. Kijk voor meer informatie op www.indoorsupercross.nl en op www.motoreventvenray.nl

Steven

Recent Posts

De AMA Startnummers voor 2025

De Amerikaanse Motor federatie (AMA) heeft de startnummers voor het seizoen 2025 bekend gemaakt. Alleen…

4 uur ago

Josh Gilbert met Lexa MX in de Europese GP’s

Na een bijzonder moeilijk seizoen met Gabriel-SS24-KTM zal Josh Gilbert toch actief blijven in het…

4 uur ago

Standing Construct stopt met hun motorcross-team

Vanavond kregen we het bericht binnen op de redactie dat het Belgische Standing Construct Team…

8 uur ago

Hermans/Van den Bogaart winnen de ONK te Lierop!

Koen Hermans en Ben van den Bogaart hebben de ONK Zijspancross in Lierop gewonnen en…

15 uur ago

VIDEO: MX Of Nations Highlights

De voorbije MX of Nations in Matterley Basin waren er zeker één met een gouden…

16 uur ago

Van Grinsven neemt de leiding over in Lierop

In het zonnige Lierop heeft Jan Vlaeymans de achtste wedstrijd van het KNMV Open Nederlands…

18 uur ago