Brent Vandoninck tekent voor 3 jaar bij KEMEA Yamaha Yamalube

Brent Vandoninck, die dit jaar debuteerde bij het team, heeft voor 3 jaar bijgetekend bij het KEMEA Yamaha Yamalube team. De 19-jarige Vandoninck liet dit seizoen een sterke indruk na bij zijn eerste GP-wedstrijden met enkele top 10 noteringen. Zijn beste resultaat kwam er in Maggiora waar hij vijfde werd in de eindstand.

Marnicq Bervoets: ‘ Ik ben blij om de samenwerking met Brent te kunnen verder zetten. Brent heeft reeds getoond dat hij tot veel in staat is en ik ben ervan overtuigd dat we nog een pak progressie kunnen maken. Spijtig genoeg gooide zijn knie wat roet in het eten maar we hebben het beste van hem nog niet gezien.

Brent Vandoninck: ‘ Ik ben heel blij dat ik bij het team kan blijven. Ik voel me heel goed in de familiale sfeer die er heerst in het team. Iedereen kan goed met iedereen overweg, we hebben allemaal veel plezier maar als het er op aan komt is iedereen super professioneel. Ik heb bovendien nog nooit een dergelijke progressie in mijn carrière gemaakt als dit jaar. Hopelijk trekt die lijn zich nog door maar ik heb er vertrouwen in dat dit binnen het team kan gebeuren. Ik voel me goed op de YZ250F en leer ongelofelijk veel van Marnicq. Bovendien heeft het team een nauwe samenwerking met Yamaha Europa, waar ze de motor steeds proberen te verbeteren. Het doel naar volgend jaar is constant in de top 8 te finishen met hopelijk wat uitschieters.’

Naast deze deal met Brent Vandoninck heeft het KEMEA team ook een nieuwe overeenkomst gemaakt met Yamaha Europa waardoor het team volgend jaar zijn 19e jaar ingaat op de blauwe motoren.

Emil

Recent Posts

Triumph stelt de TF 450-RC Edition voor aan het grote publiek

Triumph Motorcycles onthult zijn allereerste 450cc crossmotor, ontworpen in samenwerking met de GOAT, Ricky Carmichael.…

2 uur ago

Lucas Coenen in 2025 op KTM in de MXGP

Red Bull KTM Factory Racing is verheugd te kunnen aankondigen dat de opwindende Grand Prix-winnende…

6 uur ago

MON: Cuppen nadert Van Zoggel in titelstrijd

John Cuppen heeft afgelopen zondag in Veldhoven goede zaken gedaan in de strijd om het…

7 uur ago

De Wolf reist naar de USA voor supercross trainingen

Later deze maand reist Kay de Wolf naar de USA om kennis te maken met…

9 uur ago

Guillod en Team SR niet samen verder in 2025

Er komt een einde aan de samenwerking tussen Valentin Guillod en Team SR-Ship to Cycle-MotoBlouz-Honda.…

9 uur ago

De AMA Startnummers voor 2025

De Amerikaanse Motor federatie (AMA) heeft de startnummers voor het seizoen 2025 bekend gemaakt. Alleen…

18 uur ago