Categories: AchtergrondSlideshow

Groot nieuws van MXvintage.be!

Uitgerekend op de dag van ‘Namur Legend’, dé grootste jaarlijkse afspraak voor vintage motorcrossers, heeft MXvintage gisteren zijn totaal vernieuwde website gelanceerd. Oldtimermotocross, EVO of vintage, hoe je het ook wil noemen deze tak van de off-road zit duidelijk in de lift.

Ook bij MXvintage, dat werd opgericht in 2015, merken ze de groeiende interesse voor alles wat te maken heeft met retro en motorcross. Daarom werd gekozen voor een volledig nieuw opzet van de site.

Nieuws, wedstrijdverslagen, foto en video, achtergrondinfo, techniek, kalenders… De oldtimerliefhebber wordt bij MXvintage op zijn wenken bediend. Zowel qua uitzicht als qua aanpak is de gelijkenis met MXMag treffend, dat is geen toevallig. L&O Partners, het bedrijf achter MXMag, stond immers in voor de ontwikkeling van de website. Ook op redactioneel vlak gaan MXvintage en MXMag nauw samenwerken. Bekijk zelf hier de vernieuwde site!

Danny Hermans tijdens de fotoshoot van het OVI MXvintage oldtimercrossteam.

MXvintage hoofdredacteur en drijvende kracht Danny Hermans is erg enthousiast over de evolutie van ‘zijn kindje’: “Steeds meer mensen ontdekken de fun van de oldtimercross of het nu gaat om het rijden zelf, het sleutelen aan de motoren of de kameraadschap die heerst op wedstrijden. Dat is heel leuk om te delen, zeker nu steeds meer jongere piloten de vintage motorcross ontdekken. Daar willen we op inspelen met een frisse, kwalitatieve website die ook technisch helemaal mee is met de tijd. We hebben nog heel veel ideeën om onze bezoekers op de hoogte te houden, deze nieuwe site is dus alleen maar het startschot!”

MXMag hoofdredacteur Tom Jacobs: “Er is ontzettend veel passie voor oude crossmotoren in België en Nederland en daar wilden we graag op inspelen. MXvintage heeft een trouw publiek opgebouwd en ze staan zelf midden in de actie. Denk maar aan het MXvintage team waarmee Danny en zijn vrienden in competitie uitkomen. Daarom was het voor ons  logisch om met MXvintage samen te werken. Naast de actualiteit op het vlak van vintage motorcross zal de site ook aandacht besteden aan de geschiedenis van motorcross, supercross en enduro. Op die manier zullen ook jongere fans in aanraking komen met de rijders, persoonlijkheden en motoren die de sport mee hebben gevormd.”

 

Steven

Recent Posts

De AMA Startnummers voor 2025

De Amerikaanse Motor federatie (AMA) heeft de startnummers voor het seizoen 2025 bekend gemaakt. Alleen…

4 uur ago

Josh Gilbert met Lexa MX in de Europese GP’s

Na een bijzonder moeilijk seizoen met Gabriel-SS24-KTM zal Josh Gilbert toch actief blijven in het…

5 uur ago

Standing Construct stopt met hun motorcross-team

Vanavond kregen we het bericht binnen op de redactie dat het Belgische Standing Construct Team…

8 uur ago

Hermans/Van den Bogaart winnen de ONK te Lierop!

Koen Hermans en Ben van den Bogaart hebben de ONK Zijspancross in Lierop gewonnen en…

15 uur ago

VIDEO: MX Of Nations Highlights

De voorbije MX of Nations in Matterley Basin waren er zeker één met een gouden…

16 uur ago

Van Grinsven neemt de leiding over in Lierop

In het zonnige Lierop heeft Jan Vlaeymans de achtste wedstrijd van het KNMV Open Nederlands…

19 uur ago