De eerste Denicol Sand Rookies smaakten zeker naar meer. Onze sterrenchef Gino prepareerde in de Lommelse keukenweer heel wat fijne gerechtjes. Vandaag op het menu: de EMX85 toppers (en tobbers) in een bedje van enthousiasme met een sausje van volgas goesting en twee snuifjes verbetenheid. Geniet er van!
Foto’s: Gino Maes
Na heel veel blessureleed heeft Daan Overveld afgelopen weekend feest kunnen vieren. Op het circuit…
Het afgelopen jaar werd er geen voorjaarswedstrijd verreden in Lacapelle Marival. De wedstrijd werd de…
TM Racing onthult haar 2025 modellen met een aantal wijzigingen voor alle cilinderinhouden. Deze omvatten…
Het nog jonge wereldkampioenschap supercross WSX start komend weekend in Vancouver. Ken Roczen verdedigt er…
Als verrassing voor zijn MX2 wereldtitel mocht Kay de Wolf naar Amerika. Kay kwam eerder…
Suzuki viert de 50ste verjaardag van de legendarische RM motorcross lijn die in 1975 begon.…