Roczen en Brayton vertellen over SLC4

Met een vijfde en twaalfde plaats kijkt Team HRC natuurlijk niet tevreden terug op Salt Lake City 4. Het team onderleiding van Erik Kehoe had zeker meer verwacht van de veertiende wedstrijd van het Monster Energy AMA Supercross Championship. Ken Roczen en Justin Brayton doen hun verhalen en kijken vooral verder!

Ken Roczen
“Na twee ‘vrije’ dagen kwam ik terug naar het stadion om te proberen om alles weer op een rij te krijgen. Ik voelde me vandaag veel beter en veel rustig en dat merkte in direct in de heatrace. Ik was in staat om een gevecht, in ieder geval wel voor een deel van de race, aan te gaan. Ik ben natuurlijk nog niet 100%, want twee dagen is helaas niet genoeg om alles op een rijtje te krijgen, maar het was veel beter dan de vorige race! We gaan gewoon door met knokken om proberen minimaal tweede te worden in de eindstand. We hebben de snelheid en de goede starts, nu alleen het lichaam nog in de juiste vorm zien te krijgen. Dan denk ik dat we veel consistenter zijn en op de bovenste trede van het podium kunnen staan.”

Justin Brayton
‘Het was mijn ruwste en zwaarste finale tot nu toe. Ik weet niet precies wat er aan de hand was, maar vandaag was het grootste deel van de dag gewoon een worsteling. Het beste van dit formaat wedstrijden in Salt Lake City is dat we binnen een paar dagen weer kunnen races! Daar ga ik mezelf op richten en deze wedstrijd proberen te vergeten. Ik worstel met een soort maagvirus en had niet de energie die ik nodig had om te kunnen schitteren. Het was absoluut een spelbreker, maar het is allemaal goed en we komen over een paar dagen terug in actie.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: HRC

Recent Posts

VIDEO: de sfeer op de MXoN in Matterley Basin

De Motocross of Nations is weer achter de rug, maar we willen graag nog een…

11 uur ago

Triumph stelt de TF 450-RC Edition voor aan het grote publiek

Triumph Motorcycles onthult zijn allereerste 450cc crossmotor, ontworpen in samenwerking met de GOAT, Ricky Carmichael.…

14 uur ago

Lucas Coenen in 2025 op KTM in de MXGP

Red Bull KTM Factory Racing is verheugd te kunnen aankondigen dat de opwindende Grand Prix-winnende…

19 uur ago

MON: Cuppen nadert Van Zoggel in titelstrijd

John Cuppen heeft afgelopen zondag in Veldhoven goede zaken gedaan in de strijd om het…

19 uur ago

De Wolf reist naar de USA voor supercross trainingen

Later deze maand reist Kay de Wolf naar de USA om kennis te maken met…

21 uur ago

Guillod en Team SR niet samen verder in 2025

Er komt een einde aan de samenwerking tussen Valentin Guillod en Team SR-Ship to Cycle-MotoBlouz-Honda.…

21 uur ago