ONK Enduro: Vogels win in Enter

Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Ondanks de barre omstandigheden ging de eerste ronde van het ONK Enduro, de Reggerit, vandaag in het Overijsselse Enter gewoon door. Met de sneeuw viel het al bij nog mee, maar de gladde ondergrond vroeg wel om maximale concentratie van de rijders!

Hans Vogels, die dit jaar  Husaberg-booking verruilt voor Yamaha Nederland, miste zijn ‘Zweedse debuut’ niet. Factory Hans (foto hiernaast) won in de E2 alle proeven, Robin Nijkamp en Erwin Plekkenpol maakten het podium compleet. In de E1 waren de verschillen minimaal, de 24-jarige Erald Lammertink haalde het echter voor Amel Advokaat en Ralph Hubers. WPM-Team rijder en regerend E3-kampioen Mark Wassink plukte in Enter de vruchten van zijn winterse voorbereidingsrit vorige week in Staphorst! Winst dus voor Wassink, met Mike Kock en Gert-Jan Boekhort op twee en drie.

De volledige resultaten vind u hier.

Credit foto: Husaberg

Uw reacties