Website DT1 Trofee gelanceerd

Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Op 14 februari wordt het Belgische MX seizoen op gang getrokken in Lommel met de DT1 Trofee. En daar maakt de organiserende club, BeTeMo, graag mooi werk van! Voor BeTeMo wordt het een vuurdoop in de BMB, maar de Arendonkse club bouwde al een mooie staat van dienst op in de VLM. Alle informatie over de prestigieuze seizoensopener vind je hier. Zowel het inschrijvingsformulier als het tijdschema kan je al raadplegen.

Onder het kopje Piloten prijkt voorlopig nog ‘under construction’, maar met een foto van Ken De Dycker in 2010 plunje geeft de organisatie alvast één naam prijs. Veronderstellen we dan maar…

Credit foto: CDS

LEES MEER  Bonacorsi vergroot zijn voorsprong, Valk en Van Erp scoren!

Uw reacties