MX Master Kids 2010 in Bertrix

Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De kogel is door de kerk, de MX Master kids 2010 vindt plaats op het circuit van Bertrix. Het nieuws komt van Michel Costich, van MX Only, de firma die de wedstrijd organiseert. “We hebben de tijd genomen om een circuit te vinden dat geknipt is voor onze wedstrijd. Ik ben dan ook erg blij in de toekomst samen te kunnen werken met de (AMPL)-club van Bertrix. Ook de gemeente Bertrix steunt deze wedstrijd en dat is uiteraard erg belangrijk.

In juli zullen op het circuit van Bertrix zo’n 750 jonge rijders samenkomen om de 8e editie van de MX Master Kids te beleven. Een evenement dat ondertussen is uitgegroeid tot het grootste in zijn soort in Europa. Naast de beperking van het deelnemersveld tot 750 rijders, zal het evenement voor het eerst over drie dagen (9, 10 en 11 juli) in plaats van twee georganiseerd worden.

Credit foto: Olivier Evrard

Uw reacties