BK Motorcross: BMB & 720degrees

Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na uitgebreide onderhandelingen tussen het marketingbureau 720degrees en de Belgische Motorrijdersbond (BMB) werd op vrijdag 2 april een samenwerkingsovereenkomst afgesloten. De firma 720degrees zal de exclusieve commerciële en publicitaire partner zijn van het Belgisch Kampioenschap Motorcross Inters voor het seizoen 2010.

720degrees zal voor de BMB sponsoring en mediadeals onderhandelen en tevens de coördinatie tussen de commerciële partners en de organisatoren verzorgen. Er wordt op dit eigenste ogenblik de laatste hand gelegd aan de afhandeling van de akkoorden met potentiële sponsors en media en deze zullen zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden.

Rik De Veirman: “BK Mororcross is sterk product met groeipotentieel”

720degrees is een reclame- en marketingbureau met een belangrijke expertise in de sportwereld. Zo begeleidt zij ondermeer Axa (Axa Belgian Masters), DKV, Sport/Voetbalmagazine, Athlon Car Lease, Total…

Belgisch kampioen MX2 Nick Triest in Pierreux.

Dankzij deze overeenkomst zal het BK Motorcross Inters belangrijke sponsors kunnen aantrekken en kan er verder geïnvesteerd worden in media coverage, een uitgebreid en belangrijk deelnemersveld met tal van WK-piloten en de promotionele omkadering van het kampioenschap.

Managing Director van 720degrees, Dhr. Rik De Veirman: “Wij zijn erg verheugd dat we tot dit belangrijk samenwerkingsakkoord zijn kunnen komen met de BMB. Als marketingbureau geloven we dat het Belgisch Kampioenschap Motorcross Inters een sterk product is met nog een enorm groeipotentieel. We werken momenteel aan belangrijke media deals die weldra zullen kunnen bekendgemaakt worden en die de media coverage nog aanzienlijk zal verbeteren. Wij zijn heel gemotiveerd om van het seizoen 2010 een succesverhaal te maken in samenwerking met de federatie en de organisatoren.”

BMB Voorzitter, Dhr. Robert Gysembergh: “Het was een grote opluchting dat we na lange en soms moeizame onderhandelingen tot dit compromis zijn gekomen waar alle betrokken partijen zullen kunnen van genieten maar waar vooral het Belgisch Kampioenschap Motorcross Inters beter zal van worden. Ik betreur uiteraard dat de besprekingen zo lang hebben aangesleept en dat we nu al tot op 1 maand van de eerste wedstrijd zijn gekomen. Ik ben er echter van overtuigd dat 720degrees alsnog belangrijke sponsors en media deals zal kunnen aanbieden gezien zij reeds maanden met talrijke partners in onderhandeling en diverse akkoorden enkel nog getekend dienen te worden. Daarenboven hebben we met 720degrees een professionele marketing partner met een belangrijke expertise.”

Credit foto’s: CDS

LEES MEER  Destercq en Jordi Van Mieghem verdelen de buit in Nismes!

Uw reacties

Ook te lezen