Grade domineert op Balenberg

Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Jelle Grade domineerde de eerste dag van de VLM Pinkstertrofee op de Tremelose Balenberg. Op zijn favoriete circuit liet de BeTeMo-Yamaha rijder er geen gras over groeien en won hij beide reeksen. De Vlaams-Brabanders waren goed op dreef in eigen provincie want naast winnar Grade, konden ook Kenny Janssens (3e) en Glenn Berghmans (4e) zich in de top 5 rijden. Jonathan Banken won bij de Inters MX2, Jurgen Vervloessem was beste Inter B.

Inters Open reeks 1: 1. Jelle Grade, 2. Kenny Janssens, 3. Peter Iven, 4. Jonathan Banken, 5. Marco Briers, 6. Glenn Berghmans, 7. Jurgen Bijnens, 8. Ronny Van Hove, 9. Sven Wouters, 10. Yannick Hannes

Inters Open reeks 2: 1. Jelle Grade, 2. Peter Iven, 3. Kenny Janssens, 4. Jonathan Banken, 5. Glenn Berghmans, 6. Ricky Nijs, 7. Ronny Van Hove, 8. Marco Briers, 9.Yannick Hannes, 10. Jimmy Vandeputte

Dagklassement Inters Open: 1. Jelle Grade, 2. Peter Iven, 3. Kenny Janssens, 4. Glenn Berghmans, 5. Carlo Beckers, 6. Tom Cuyvers, 7. Ricky Nijs, 8. Tom Coeckelbergs, 9. Sven Scheynen, 10. Gunther Truyens

Dagklassement Inters MX2: 1. Jonathan Banken, 2. Marco Briers, 3. Ronny Van Hove, 4. Jurgen Bijnens, 5. Yannick Hannes, 6. Sven Wouters, 7. Jimmy Vandeputte, 8. Jelle Verbruggen, 9. Steven De Beule, 10. Tommy Goossens

Dagklassement Inters B: 1. Jurgen Vervloessem, 2. Kevin Cockheyt, 3. Dave Van Dun, 4. Jimmy Van Thillo, 5. Benny Willemsen

Uw reacties