Raceltaten: 8 augustus

Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Steve Seronval was eens te meer de grote slokop tijdens de MCLB motorcross in Oostrozebeke. De Luikenaar won dan ook traditiegetrouw beide reeksen en zette nadien de kers op de taart door de Superfinale te winnen. Kenny Dult was de beste bij de Inters MX2, Jaimy Deleersnijder won het pleit bij de Inters B.

Inters Open reeks 1: 1. Steve Seronval, 2. David Vantornout, 3. Gregory Demuynck, 4. Christof Godrie, 5. Kenny Dult, 6. Jaimy Deleersnijder, 7. Steven De Strijcker, 8. Neal Deconinck, 9. Eric Siriez, 10. Torpjurn Van Hoe

Inters Open reeks 2: 1. Steve Seronval, 2. Jurgen Wybo, 3. Christof Godrie, 4. David Vantornout, 5. Glenn Baert, 6. Jaimy Deleersnijder, 7. Kenny Dult, 8. Neal Deconinck, 9.  Steven De Strijcker

Eindstand Inters MX1/3: 1. Steve Seronval, 2. David Vantornout, 3. Christof Godrie, 4. Steven De Strijcker, 5. Adri Vandersanden, 6. Jurgen Paepe, 7. Gregory Demuynck, 8. Glenn Baert

Eindstand Inters MX2: 1. Kenny Dult, 2. Jurgen Wybo, 3. Eric Siriez, 4. Christophe Hempte, 5. Torpjurn Van Hoe, 6. Jordi Van De Wiele

Eindstand Inters B Open: 1. Jaimy Deleersnijder, 2. Neal Deconinck, 3. Jelle Van De Walle, 4. Kim De Cock, 5. Randy Schaubroeck, 6. Henk Goderis, 7. Quinten Van Den Bossche, 8. Tom Clarysse, 9. Steven De Baere

Superfinale: 1. Steve Seronval, 2. Glenn Baert, 3. Christof Godrie, 4. Jelle Van De Walle, 5. Kenny Dult, 6. Jaimy Deleersnijder, 7. Tom Clarysse, 8. Niki De Bruyne, 9. Quinten Van Den Bossche, 10. Eddy Van Den Berghe

Jeff Cloots was een opmerkelijke gastrijder op de Balenberg met een 4de plaats in de eerste reeks.

Veel belangstelling voor de traditionele  VLM-topper op de Balenberg in Baal-Tremelo. Maar liefst 35 rijders meldden zich aan bij de Inters waaronder een paar BMB’ers als Stijn Verstrepen, Jeff Cloots, Kristof Salaets en Ricky Nijs. Die konden echter niet beletten dat Local Hero Jelle Grade nog maar eens de zege pakte. Bij de Inters MX2 ging Jonathan Banken met de zegeruiker naar huis, bij de Inters B was dat Cédric Verheyden.

Inters Open reeks 1: 1. Jelle Grade, 2. Kenny Janssens, 3. Peter Iven, 4. Jeff Cloots, 5. Jonathan Banken, 6. Yannick Hannes, 7. Stijn Verstrepen, 8. Jurgen Bijnens, 9. Glenn Berghmans, 10. Jelle Verbruggen

Inters Open reeks 2: 1. Peter Iven, 2. Jelle Grade, 3. Kenny Janssens, 4. Stijn Verstrepen, 5. Jonathan Banken, 6. Marco Briers, 7. Sven Scheynen, 8. Ronny Van Hove, 9. Sven Wouters, 9. Jurgen Bijnens

Eindstand Inters MX1/3: 1. Jelle Grade, 2. Peter Iven, 3. Kenny Janssens, 4. Stijn Verstrepen, 5. Sven Wouters, 6. Glenn Berghmans, 7. Sven Scheynen, 8. Tom Coeckelbergs, 9. Tom Cuyvers, 10. Gunther Truyens

Eindstand MX2: 1. Jonathan Banken, 2. Jurgen Bijnens, 3. Ronny Van Hove, 4. Jelle Verbruggen,  5. Yannick Hannes, 6. Marco Briers, 7. Kristof Peeters, 8. Gunther Ghysels, 9. Steven De Beule, 10. Wesley Verheyen

Eindstand Inters B: 1. Cedric Verheyden, 2. Jurgen Vervloessem, 3. Benny Willemsen, 4. Kevin Cockheyt, 5. Jimmy Van Thillo, 6. Kevin Van Der Weehe, 7. Jeroen Thijs

David De Merlier werd 4de in de VMCF.

De VMCF-karavaan was dit weekend neergestreken op het Zwaanhof in Komen. Dennis Dierckx en David Segers verdeelden de reekszeges onder mekaar, maar het was Vlaams-Brabander Segers die de eindzege pakte. Bij de Inters MX2 was Vincent Collet de sterkste.  Junior De Couter won bij zijn eerste wederoptreden bij VMCF, de Inters B klasse.

Inters Open reeks 1: 1. Dennis Dierckx, 2. David Segers, 3. Mark Boot, 4. Vincent Collet, 5. Mike Gilot, 6. David De Merlier, 7. De Couter Junior, 8. Maarten Govaert, 9. Dorian Devillers, 10. Tom Schepmans

Inters Open reeks 2: 1. David Segers, 2. Vincent Collet, 3. Mark Boot, 4. Mike Gilot, 5. Tom Schepmans, 6. Dennis Dierckx, 7. Frédéric Weigert, 8. Kenny Kieschnick, 9. Kevin Schellens, 10. Maarten Govaert

Eindstand Inters MX1/3: 1. David Segers, 2. Dennis Dierckx, 3. Maarten Govaert, 4. David De Merlier, 5. Bart Hoolants

Eindstand Inters MX2: 1. Vincent Collet, 2. Mark Boot, 3. Mike Gilot, 4. Tom Schepmans, 5. Kenny Kieschnick, 6. Frédéric Weigert, 7. Olivier Hermans, 8. Kevin Reynaert, 9. Kris Fleerackers

Eindstand Inters B Open: 1. Junior De Couter, 2. Dorian Devillers, 3. Kevin Schellens, 4. Dimitri Sep, 5. Davy Sanders, 6. Michael Gendive, 7. Gaëtan Van Den Bossche, 8. Steve Lambiotte, 9. Dimitri Pacini, 10. Stany Debruyne

Credit foto’s: CDS, Plan-B, Mxfotorama

Uw reacties