VIDEO: Monster Energy piloten op 4 wielen!

Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Wie is de snelste motorcrosser  op vier wielen? Die vraag was de inzet van de Monster Energy Karting in Lommel. Met een sterk deelnemersveld (alle Monster Energy piloten behalve Keeno en Christophe Charlier) was het moeilijk in te schatten wie zou winnen. De strafste karter bleek uiteindelijk Harri Kullas, voor Alessandro Lupino en Evgeny Bobryshev. Achteraf was ook een journalistenrace voorzien. Aangezien onze fotograaf Christophe ‘CDS’ Desmet, de revelatie van de kartrace in Franciacorta vorig jaar, op vakantie was kreeg Olivier de eer. Oli werkte een behoorlijke race af maar finishte in de middenmoot.”Enkele kilo’s te zwaar en een slappe kart,” gaf Oli mee in zijn post-race quote. Motocrossplanet collega Arno Van Den Brink won met glans de journalistenrace!

Als hoofdsponsor van het WK vanaf volgend jaar maakt Monster Energy zich overigens op om mee voor de ambiance te zorgen op en rond de GP’s. Leuke evenementen zoals deze kartwedstrijd horen daar zeker bij, net zoals randanimatie voor het publiek. Ook de bevallige Monster Energy babes zullen meer dan ooit van de partij zijn in 2011. We kunnen nauwelijks wachten!

Monster Energy Karting Event from Mike Neale on Vimeo.

Credit foto: Ray Archer

LEES MEER  Eerste GP-zege voor Ben Watson!

Uw reacties