Damon Graulus twee maanden out

Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Afgelopen zondag crashte Damon Graulus tijdens een trainingssessie in Axel. De onfortuinlijke Vlaams-Brabander brak daarbij een schouder en pols. Gisteren onderging de Motorsport Future-rijder een schouderoperatie in het AZ Sint-Elisabeth in Herentals. Voor de polsblessure bleek een chirurgische ingreep niet nodig. Motorsport Future-begeleider Kris Fleerackers vertelde aan MXMAG.be dat Graulus allicht twee maanden out zal zijn.  Fleerackers: “Gisterennamiddag leek Damon nog teneergeslagen, maar gisterenavond was hij al terug strijdvaardig en keek al uit naar zijn wederoptreden. Dit blessureleed komt natuurlijk erg ongelegen, want dit is nu al het derde opeenvolgende jaar dat Damon zich in de aanloop naar het seizoen blesseert. Later deze week zullen we weten wanneer Damon terug mag rijden. Aan de planning van zijn seizoen verandert er echter niks. Damon rijdt het EK 125cc op een KTM SX 125, daarnaast komt hij in het BK MX2 in actie op een KTM SX-F 250.”

MXMag.be wenst Damon alvast een spoedig herstel toe.
Foto Credit: CDS Images

Uw reacties