Hans Vogels favoriet in ONK Enduro

Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Morgen start in het Overijsselse Enter (Wierden) het ONK Enduro met de Reggerit als traditionele seizoensopener. Met 28 edities van de Reggerit op de teller is het predikaat “traditioneel” zeker van toepassing. Waren de condities vorig jaar ronduit winters met veel sneeuw, dan speelt dit jaar de overvloedige regenval een hoofdrol. Voorzitter Antoon Slagers van de Enterse Motorclub meldde dat de club genoodzaakt was om sommige proven in te korten en dat de route meer over asfalt loopt dan anders. Dat druist weliswaar tegen de principes van de EMC in, maar de club heeft gezien de omstandigheden geen andere keuze.

De winaar van vorig jaar Hans Vogels, start ook dit jaar als favoriet in de Enduro van Enter. Vogels pakte een jaar geleden niet alleen de overwinning in de drukbezette E2 klasse, maar ook in de scratch (officieus). De enige vaste Nederlandse deelnemer is dan meteen ook de grote favoriet voor de titel in de E2 klasse.
Meer info over de 29e Reggerit vindt je hier.

Foto Credits: Husaberg Images/Jonty Edmunds

Uw reacties