KTM schrijft geschiedenis in de US Nationals…

Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het Red Bull/KTM Team van Roger De Coster schreef vorig weekend geschiedenis op Amerikaans bodem. Dit gebeurde allemaal op het prachtige circuit van Unadilla. Ken Roczen wist voor het eerst een reekszege te pakken in de Nationals. Marvin Musquin daar in tegen pakte in Unadilla zijn allereerste overall zege in de US. In de 450 klasse pakte Ryan Dungey met twee reekszeges de overall overwinning, maar bracht voor het Red Bull/KTM Team ook de allereerste 450 Motocross titel binnen…

Hieronder kun je enkele reacties lezen na dit historisch weekend van KTM…

Ken Roczen : Ik ben blij met men reekszege in Unadilla . Ik heb echt heel hard gewerkt en was er een paar keer heel dicht bij dit seizoen. Het is echt een geweldig gevoel om het te kunnen afmaken en samen met mijn teamgenoot te kunnen vieren.

Marvin Musquin : Ik was erg nerveus in de laatste ronde. Ik wist als ik binnen de top drie zou rijden dat ik de overwinning kon pakken, maar toch was het een erg spannende laatste ronde. Ik was zo blij als ik de finishlijn overreed. Ik zou heel graag het hele team, met name mijn monteur Frankie voor het harde werk willen bedanken. Het is een geweldig gevoel om de totaal zege te pakken in het zelfde weekend als Ryan Dungey die de titel pakte. We hebben heel wat te vieren met het team en ik ben blij dat ik daar deel van uitmaak.

Ryan Dungey : Het is een geweldig jaar geweest met de Red Bull/KTM Team. Ik ben zo blij met het behalen van dit kampioenschap en ben zo dankbaar aan alle mensen van het Red Bull/KTM Team en natuurlijk aan mijn familie die mij geholpen hebben om hier nu te staan. Toen ik in oktober bij het KTM team binnenkwam, vertelde Roger me dat we voor de titel zouden gaan en ik geloofde hem. En het is ook uitgekomen vandaag.

Team Manager Roger DeCoster : Het team en Ryan hebben hard gewerkt dit seizoen. We hebben hem successen zien behalen in Supercross, vervolgens was er een kwetsuur om daarna nog sterker terug te komen. Dit is een heel groot moment voor het KTM Team en Ryan. We zijn erg trots op hem en kijk er naar uit om met de nummer één plaat de laatste twee wedstrijden te rijden.

Foto : KTM

Tekst : @Kris…

Uw reacties