CKK en De Waal naar het HSF Logistics MX Team

Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Komend seizoen gaan alle remmen los bij het HSF Logistics Motorsport team met bestaande en nieuwe namen! Afgelopen week zijn alle handen geschud en is het rond. De vernieuwde opzet van het HSF Logistics Motorsport team is een feit. De samenwerking met JTX Racing uit Cuyk wordt voortgezet en nieuw is voor komend seizoen de support van KTM. Het HSF team gaat het 3e seizoen in met bestaande en nieuwe namen in de ONK’s van de KNMV en er wordt door teamgenoten gestreden bij de MON plus de EK en de IMBA wedstrijden: Ceriel Klein Kromhof, Micha Boy de Waal en René Albers zijn de namen die in de MX2 aan de slag gaan. De wedstrijden die verreden gaan worden zijn de ONK’s op eigen bodem, de EK wedstrijden en zoals het er nu uitziet drie GP’s. Nederland, Duitsland en België. De heren gaan allen met de nieuwe 2013 KTM 250 SX-f rijden.

René Albers eindigde afgelopen seizoen als tweede in de eindstand van de MON. In 2011 werd hij nog Nederlands kampioen MX2 bij de MON en wist hij ook de IMBA titel MX2 op zijn naam te schrijven. Micha Boy de Waal kreeg in 2011 tijdens het KNMV motorsportgala de Ben Majoor Trofee voor jong talent uitgereikt. Seizoen 2012 heeft hij als 8e afgesloten wat zeer netjes is voor een jonge rijder die net overgestapt is naar een nieuwe klasse.

Ceriel Klein Kromhof is de derde sportman die aansluit bij dit rijtje. Ceriel heeft te kampen gehad met een nare blessure waardoor hij het kampioenschap heeft moeten missen maar hij is erop gebrand om komend seizoen de remmen weer los te gooien! Bij het kampioenschap van de MON in de interklasse staan Ralph Hubers, John Cuppen en Kevin Tassenaar aan de starthekken te dringen op hun MX2 machines. De IMBA wedstrijden staan ook op de “to do list” van Ralph en John Ralph Hubers komt al langer uit voor het HSF team en blijft een vaste waarde. Zeer regelmatig staat Ralph op het podium van de IMBA wedstrijden. Hij werd 2e bij de IMBA en 3e bij de MX2 inters.

John Cuppen is een nieuwe telg bij het HSF team maar is een kampioen uit het nest van JTX Racing. Slechts een aantal weken terug werd daar nog het kampioenschap van John gevierd wat hij tijdens de IMBA had binnengehaald in de MX2 klasse. Bij de MX2 inters werd hij 4e. Kevin Tassenaar is van begin af aan al bij het HSF team geweest en telt als een vaste waarde binnen het team. Na een kleine uitstap richting de MX1 klasse keert hij nu weer terug naar de MX2.

Bij HSF Logistics Motorsport werken ze graag met mooie materialen en hebben ze een liefde voor alles wat wielen heeft. Dat vertaalt zich van het koel- vries transport waar zij zich dagelijks mee bezig houden naar het ondersteunen van het HSF Logistics Henstek rally team van Henk Knuiman die ook met en KTM rijdt, tot de opzet van een groots motorcrossteam. Simon Frederiks (eigenaar HSF en teambaas van het HSF Logistics motorsport team) heeft zelf meegereden aan de Porsche Supercup. Bij HSF zijn ze dus net als bij KTM ,,Ready to Race’’!

Kijk voor meer informatie op www.mx4every1.nl

Uw reacties