Openbare omroep blikt vooruit op WKMX1

Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Dit weekend werd er op de openbare omroep, en dat zowel op TV als op Radio, vooruit geblikt op het komende wereldkampioenschap motocross. Eerst zagen we met “The Legend” & “Mister 875cc” twee van onze uithangborden en voormalig kampioenen in “De Zevende Dag” verschijnen. Daarna hoorde Kevin Strijbos zijn zegje doen op de radio.

In de zevende dag zagen we Eric Geboers in de studio praten over het aankomende WK, over zijn jongens Kevin Strijbos en Clément Desalle vs Antonio Cairoli. Maar daarbij ging het en dit is misschien nog veel belangrijker ook over de problematiek die we kennen i.v.m. de trainingsparcoursen. Er werd een test getoond met Stefan Everts & Bart Schols, zelf voormalig motocrosser en nu sportjournalist bij de zevende dag. U kan dit stukje TV herbekijken op onderstaande link.

Link naar de uitzending van de zevende dag. (Vanaf minuut 75.30)

Hierna hoorde we wederom Bart Schols maar dan op de radio in gesprek met Kevin Strijbos. Kevin vertelde over vroeger en over hoe de voorbereiding was verlopen. Maar de jonge uit de kempen vertelde ook eerlijk zijn mening over de nieuwe overzeese Grand Prix’s. Het interview kan u hier beluisteren. Stuk 1Stuk 2

Uw reacties