Frossard en Ferris kijken vooruit naar Italiaanse Grand Prix…

Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Monster Energy Yamaha rijder Steven Frossard zal terug van start gaan komend weekend in de Grand Prix van Italië. Na zijn testrit afgelopen woensdag lijkt de Fransman voldoende hersteld van zijn gebroken middenvoetsbeentje dat hij opliep tijdens een motortraining.
Dean Ferris is ook aan de betere hand en profiteerde van de twee weken rust om zijn geopereerde sleutelbeen te laten herstellen.

De 2011 MX1 vice –wereldkampioen kreeg een pin in de voet om die toch wat te stabiliseren. Deze ingreep gebeurde de dag na de Grand Prix van Nederland. Frossard lag dus even in de lappenmand, maar voelde zich woensdag comfortabel genoeg om terug op de motor te kruipen.

Steve Frossard : De operatie is heel goed verlopen en kreeg al snel terug een goed gevoel in mijn voet. Ik was dan ook hoopvol om naar Italië af te reizen en heel enthousiast om met de motor te rijden met een speciale wijziging aan mijn crosslaars. Van het eerste moment dat ik rond reed op het circuit wist ik meteen dat ik kan rijden in het weekend. Ik kan nu nog niet zeggen wat mijn doel gaat zijn, maar ik wil wel mijn seizoen nu in de goeie richting zetten.

Dean Ferris pakte in Qatar meteen een podiumplaats in de MX2

Dean Ferris pakte in Qatar meteen een podiumplaats in de MX2

Dean Ferris reed deze week ook al terug op zijn YZ250 en wil in Arco di Trento de draad terug opnemen in de MX2 klasse. De Australiër opende meteen geweldig en pakte een podiumplaats in de openingswedstrijd van het WK in Qatar.

Foto : Yamaha
Tekst : @Kris…

Uw reacties