Pro Circuit Kawasaki – 2014 edition

Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het Pro Circuit Kawasaki team is en blijft het meest mythische team in de AMA paddock. Iedere rijder droomt er wel van om voor Mitch Payton te gaan rijden. 1 probleem, je moet echt goed zijn om erbij te raken en nog beter om er te kunnen blijven. Maar als je er bij bent, ziet het er allemaal fantastisch uit. Na een tegenvallend jaar in 2013 ligt de druk ongetwijfeld vrij hoog in het team, en met dergelijke namen in hun midden kan jet dan ook niet anders dat er resultaten geboekt worden.

Het team deed afgelopen week alvast de teamshoot en gaat hiermee de laatste rechte lijn in voor de start van het seizoen in Anaheim. Fotograaf van dienst was de legendarische Frank Hoppen. Bekijk hieronder enkele foto’s van de shoot.

Foto’s: Pro Circuit Kawasaki /  Frank Hoppen

Uw reacties