KTM plant 2 E-MX omlopen in België

Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

KTM is momenteel de voortrekker van het hele E-MX gebeuren. Er is ongetwijfeld plaats in het motorcrossmilieu voor elektrische motoren en daar wil het Oostenrijkse merk op inspelen. In oktober komt de Freeride op de markt en KTM wil iedereen alvast warm maken voor dit model.

Bart Vermeulen, marketing manager voor België legt uit : “Wij zijn van de mening dat we de markt moeten warm maken voor de komst van de Freeride, en daarom zijn wij bezig met het uitbouwen van 2 omlopen in ons land waar iedereen met de Freeride kennis kan maken.Eén van de omlopen zal te vinden zijn op het circuit van Zolder en de andere zal in de omgeving van Doornik te vinden zijn. Nog voor de motor op de markt wordt gebracht in oktober zal je er wel al terecht kunnen om een rit te maken op een gehuurde motor die ter beschikking zal staan.”

Een ideale mogelijkheid dus om kennis te maken met deze nieuwe evolutie in de motorwereld. Op het gebied van autonomie mag er op 1 uur gerekend worden voor een rijder van een gemiddeld niveau. Het is wel evident dat de rijstijl een grote invloed heeft op de autonomie van de batterij. Het opladen van de batterij duurt tussen de 60 en 90 minuten. De Freeride die in oktober op de markt komt zal minder dan 8000€ gaan kosten.

Foto: CDS

Uw reacties