Foto: VLM Kasterlee!

Foto: VLM Kasterlee!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Kasterlee mocht dit weekend het VLM gebeuren ontvangen, in de Antwerpse provincie tussen Lille en Retie werd er een leuk circuit aangelegd. BrentMXPics was er uiteraard ook weer bij om wat prachtige shots te nemen. Genietende van het mooie weer, vechtend tegen het stof wist hij een leuke galerij bij elkaar te schieten. Maar voor we daar naar gaan kijken eerst wat resultaten. In de Inters MX2 klasse kregen we wederom een te sterke Jonathan Banken te zien, hij wist beide manches te winnen. Kristof Scheynen en Yannick Heylen wisselden plaatsen met elkaar en werden elk eens tweede en eens derde. De betere tweede reeks van Scheynen maakte dat hij als tweede het dagpodium op mocht en Yannick Heylen als derde.

In de Inters MX1 klasse was Wouter Van Massenhove koning van de regelmaat, met twee keer een tweede plaats wint hij het dagklassement. David Cools die de eerste reeks vierde werd won wel de tweede manche, goed voor een tweede plaats algemeen. Kenny Janssens wist de eerste manche te winnen maar moest dan in de tweede manche genoegen nemen met een vijfde plaats.

Foto’s: BrentMXPics

Uw reacties