RES Axel maakt zich op voor de toekomst!

RES Axel maakt zich op voor de toekomst!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

links voor 1RES Axel, de Nederlandse motorcrossclub net over de Belgische grens wapent zich voor de toekomst! Zo verklaarde Ad Colijn op hun jaarlijks mosselfestijn. De club uit zeeland heeft namelijk hun pacht met maar liefst 30 jaar kunnen verlengen!

Doordat de club nu zeker is van een verlengd verblijf op hun vertrouwde locatie hebben ze tevens ook beslist van hun oude loods te vernieuwen. Over de oude metalen groene loods zal een nieuwe loods gebouwd worden, waarna de ouwe kan worden afgebroken. In dit nieuwe gebouw zal plaats zijn voor een EHBO ruimte en voor links achter 1de stalling van het werkmaterieel. Het voorbereidende werk voor dit bouwproject nam zo’n jaar in beslag. Nu is echter al het papierwerk klaar en zijn de voorbereidende werken alreeds gestart. De nieuwe loods zal de komende maanden uit de grond beginnen rijzen, er wordt gestreefd om het bouwwerk in de zomer te kunnen afronden.

Tekst: Matthias Van Eeckhoven

Uw reacties