Fotogalerij Arnhem supercross!

Fotogalerij Arnhem supercross!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het was me wat gisteren in Arnhem. Een pracht van een supercross circuit werd binnen in de Gelredome gebouwd, toegankelijk voor iedere piloot van de 65cc tot de Supercross klasse. Helaas viel de publieke opkomst wat tegen, maar dat kon de pret niet drukken van de aanwezigen. Zij dronken hun biertje(s) en genoten van de show die de Italiaanse promotor OffRoadProRacing op poten had gezet. Tim Gajser, Romain Febvre, Malcolm Stewart en onze eigen landgenoten als Kevin Fors en Bo De Clercq gingen het duel aan met de tegenstand en leverde op die manier een mooi spektakel aan de fans. Was U er niet bij? Dan kan ik alleen maar zeggen dat U volgend jaar wel moet afzakken naar Arnhem, het is echter maar 2 uurtjes rijden van Antwerpen. Maar ondertussen kunt U wel al genieten van een fotogalerij gemaakt door onze huisfotograaf Frederik.

Uw reacties