Voorbeschouwing VLM Helchteren

Voorbeschouwing VLM Helchteren
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

MC De Vrijheid onder leiding van Ludo Vermijl heeft traditioneel de eer om het VLM seizoen op gang te trekken. Dat gebeurt dit weekend in Helchteren. Je leest alles over de langverwachte seizoensopener hieronder!

De grote trekpleister van komende zondag is het VLM-debuut van GP rijder en publiekslieveling Ken De Dycker. Een uitgebreid interview met Keeno naar aanleiding van de openingscross in Helchteren vind je hier. Maar uiteraard liggen er nog kapers op de kust voor de zege en voor de kampioenschapstitel komen er andere namen naar voor. De meest opvallende is waarschijnlijk Steve Seronval.

Seronval die zal uitkomen voor Racing Center Deurne heeft besloten om na jaren van dominantie in de MCLB andere oorden op te zoeken. Reken maar dat de gevestigde VLM waarden zoals Jens Van Meer, Kenny Janssens, Jelle Grade en Wouter Van Massenhoven hun vel duur zullen verkopen. Dat belooft!  Het tijdschema voor zondag zie je hier:

 

Nieuw voor dit seizoen is de verhuis van de quads van zondag naar zaterdag. De Inters B categorie werd dan weer afschaft. Er is wel een aparte klassering voor Inters MX1/MX3 en MX2.  Het tijdschema voor JMS, zaterdag zie je hier:

GPS-adres: Europarklaan/ Damstraat, 3530 Houthalen-Helchteren

Voornaamste deelnemers MX1: Steve Seronval, Jelle Grade, Ken De Dycker, Jens Van Meer , Kenny Janssens, Wouter Van Massenhoven, Kristof Salaets, Jonas Salaets, Sven Wouters, Greg Smets, Cedric Grobben, Jilani Cambré en Jeremy Renkens

 

 

Uw reacties