Voorbeschouwing VLM Tongerlo!

Voorbeschouwing VLM Tongerlo!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Aanstaande zondag zijn VLM en JMS te gast in Tongerlo. Voor Jens van Meer, van het organiserende CKP Racing, lijkt zijn ‘clubrace’ op een goed moment te komen. In Arendonk pakte hij vorige week immers zijn eerste podium!

Afwezigen hebben vaak ongelijk. Hoewel enkele toppers bij de Inters Arendonk aan zich voorbij lieten gaan, kreeg het publiek er spannende wedstrijden te zien. En ondertussen konden ook de mannen die nog op jacht zijn naar hun topvorm volop vertrouwen tanken! Kenny Janssens wist zo beide manches te winnen aan de Roobeek. Wouter Van Massenhoven pakte in Arendonk al zijn tweede podium van het seizoen.


De kans dat de stijlvolle Steve Seronval er weer bij is, schat hij zelf op  80%. “Normaal ben ik in Tongerlo opnieuw van de partij. Ik heb een flinke spierscheur opgelopen in mijn linkerarm en die heeft even tijd nodig om te herstellen. Straf genoeg heb ik die blessure opgelopen zonder te vallen.” In de MX2 staat voorlopig geen maat op Jonathan Banken. De Yamaha-rijder komt zich zelfs mengen in de strijd voorin van de gecombineerde Inters MX2 en IntersMX1/MX3 race! In zijn thuisrace liet MX2 collega Dieter Vromans echter zien dat hij stilaan weer in zijn ritme komt. Na een operatie aan de voorarmen in januari begon de BeTeMo man met een minimale voorbereiding aan het seizoen.

De weersverwachtingen voor de komende dagen laten het beste verhopen zodat rijders en supporters zich mogen opmaken voor een mooi crossweekend!

Adres circuit: Op de hoek van Bijstraat en Willaart. Opgelet: de omloop is alleen te bereiken via Tongerlo. Eerst via de Langestraat naar de Bosstraat en daarna naar de Bijstraat

Foto’s: Carine Discart

Uw reacties