Fantastische filmparel: Fear Not!

Fantastische filmparel: Fear Not!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De ijzersterke MX film “Fear Not” van Mikey Neale is nu integraal, gratis te bekijken via Echoboom! Hoewel Fear Not al een tijdje uit is, moet je deze video absoluut gezien hebben. De grootste motorcross, supercross  en FMX sterren van Europa en de VS komen aan bod met straffe verhalen en adembenemende beelden.

Als je ‘m niet helemaal meteen kan uitkijken bookmark dan deze pagina om later terug te komen. Zowel qua actie, de manier waarop er werd gefilmd en gemonteerd en de meeslepende muziek maken deze prent van Mikey Neale tot een meesterwerk. Het centrale thema van deze film is angst. De angst die jou krijgt te pakken of je weet ze te omarmen. Daar moet elke rijder wekelijks zo niet dagelijks mee omgaan. Hoe doen de beste rijders ter wereld dat? Hoe gaan zij om met hun angst?
In Fear Not zit ook een knap stukje over Joël Roelants, dit begint vanaf 38.30″ voor wie dit emotionele JR 34 segment apart wil bekijken.

Uw reacties