HOT: Is dit de nieuwe motor van James Stewart?

HOT: Is dit de nieuwe motor van James Stewart?
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Er was de voorbije maanden al heel wat speculatie over de toekomst van James Stewart! Stewart stond al 12 maanden niet meer aan de start van een wedstrijd maar hij blijft wel erg populair. De grondligger van de scrub liet niet alleen het Supercross seizoen aan zich voorbijgaan, het lijkt er ook op dat hij niet in actie komt in de Lucas Oil Pro Nationals die dit weekend beginnen in Hangtown.

Op de Instagram-account van Seven verscheen pas deze foto. Intrigerend is dit plaatje zeker: James Stewart werd getagd, het gaat wel degelijk om een Honda (waarvan wordt gezegd dat James op een CRF zou uitkomen bij zijn terugkeer) en naast het logo en de kleuren van Seven werd ook de beroemde Red Bull stier verwerkt in het ontwerp. En de post werd gemaakt vanuit Haines City in Florida, precies waar de Stewart Compound gebaseerd is dus! Alle hints wijzen dus in de richting van Bubba. Hopelijk zien we hem toch vroeger in actie dan de Monster Energy Cup op het einde van het seizoen!

Foto: Seven

Uw reacties