HRC-Honda deal afgelopen voor Lars Van Berkel

HRC-Honda deal afgelopen voor Lars Van Berkel
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Met een sterke elfde plaats in de kwalifcatierace van Valkenswaard begon Lars Van Berkel prima aan zijn invalbeurt bij HRC-Honda MX2. Tijdens de manches kon Lars noch in eigen land noch in Letland brengen wat hij had gehoopt. Daardoor komt er ook geen vervolg aan de originele overeenkomst van 2 wedstrijden. Videomaker Rick Heuschen maakte wel een mooie clip van Van Berkel op de HRC Honda. Check it out! 

 

My 2 race deal for the HRC Honda Factory Team is a wrap! Disappointed with my performance but Very grateful for the opportunity and experience.. Thanks team HRC!! @hondaracingcorporation Let’s see what the future brings! #VideoBossRickHeuschen. 🎥 @rickheusschen

A post shared by Lars van Berkel (@larsvanberkel107) on

Foto: shotbyBavo
Video: Rick Heuschen

Uw reacties