Lars Van Berkel valt in bij HSF Logistics Motorsport!

Lars Van Berkel valt in bij HSF Logistics Motorsport!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Door de kwetsuren van Davy Pootjes (sinds Argentinië) en Calvin Vlaanderen (vorige donderdag) wilde HSF Logistics Motorsport graag een vervanger voor de komende GP’s. Aangezien Lars Van Berkel nèt de samenwerking met Vamo Honda had stopgezet, diende  een goede oplossing zichzelf aan!

In eerste instantie zal de invalbeurt van Van Berkel een vijf tot zes GP’s duren. Dan wordt een evaluatie opgemaakt. Van Berkel wist vorig jaar vijfde te worden in de Dutch Masters of Motocross MX2 en wist in de eerste manche van de Grand Prix MX2 in Assen sterk vierde te worden. De komst van de crosser uit Veghel naar het HSF Logistics Motorsport team biedt hem de mogelijkheden om een moeilijke seizoenstart in de GP’s om te zetten in goede resultaten.

Deze week wordt benut worden om de KTM naar Lars zijn wensen af te stellen. Komend weekend zal hij al voor HSF Logistics van start gaan in de Grand Prix van Duitsland naast Brian Bogers.

Teammanager Joep Teunesen:Helaas hebben we momenteel te maken met twee geblesseerde rijders waardoor we besloten hebben om Lars van Berkel de mogelijkheid te bieden om voorlopig voor ons team te komen rijden. Lars is fit en kan gelijk voor ons de wedstrijden in. Ik twijfel er niet aan dat hij snel aan onze KTM machines gewend zal zijn en dat hij naar zijn mogelijkheden zal presteren. Het hele team wenst Calvin en Davy beterschap en we hopen dat ze er snel weer bij zullen zijn.’’

Foto’s: Bavo

Uw reacties