Nieuwe uitvoeringen sturen bij Neken!

Nieuwe uitvoeringen sturen bij Neken!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Neken is onlangs met zes nieuwe uitvoeringen van hun stuur op de proppen gekomen. De Neken sturen zijn onderhand leverbaar in zowat alle mogelijke kleuren!  Hier zie je de speciale Japan editie, maar ook de andere uitvoeringen zijn zeker de moeite.

Dat het oog ook wat wil, spreekt voor zich maar bij Neken draait het in de eerste plaats wel om een zeer kwalitatief product. Lees: hoogwaardig 7010 T6  aluminum dat beantwoord aan luchtvaartstandaarden. Dit stuur is maar liefst 40 percent lichter en sterker dan een klassiek stuur! Ook qua coole barpads kom je bij Neken zeker aan je trekken.

Behalve sturen heeft Neken ook triple clamps in hun gamma. O.m. Kemea-Yamaha en Star Racing Yamaha maken gebruik van Neken sturen. Voor meer informatie over Neken kan je terecht bij jouw Parts Europe dealer. Klik hier om jouw dichtsbijzijnde Parts Europe dealer te vinden.

Uw reacties