VIDEO: Amerikaanse toppers bereiden Nationals voor!

VIDEO: Amerikaanse toppers bereiden Nationals voor!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Over minder dan twee weken beginnen de Lucas Oil Pro Motocross Championship. Op de verschillende testomlopen in Zuid-Californië is het dan ook een drukte van jewelste. Op Pala raceway was het dan ook sterrenkijken met Honda HRC’s Christian Craig, Monster Energy/Pro Circuit Justin Hill, Adam Cianciarulo, Factory Yamaha’s Cooper Webb, Troy Lee Designs/Red Bull KTM’s Alex Martin en Shane McElrath, Rockstar Energy Husqvarna’s Dean Wilson, AutoTrader.com/JGR Suzuki’s Kyle Cunningham, GEICO Honda’s Jimmy Decotis, Cameron McAdoo en Chase Sexton, Rocky Mountain ATV/MC-WPS-KTM’s Blake Baggett, Yamalube/Star Racing Yamaha’s Dylan Ferrandis en nog veel meer rijders. Allemaal maakten ze meters om klaar te zijn voor Hangtown op 20 mei!

Foto: Racer X

Uw reacties