Word jij de volgende MXGP Rookie?

Word jij de volgende MXGP Rookie?
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In november of 2016 ging het allereerste MXGP Rookies project van start. Dat is een voltijdse training en begeleiding in het High Performance Center, Papendal in Nederland. De eerste deelnemers waren o.a. Raf Meeuwissen, Marcel Conijn, Wannes van de Voorde en Raivo Dankers.

Van rijtraining, fysiek over voeding tot mentale training. De jonge rijders die worden geselecteerd als MXGP Rookie worden op alle mogelijke domeinen professioneel begeleid door specialisten in hun vakgebied. Daarnaast leven de Rookies gedurende de duur van het project ook tussen de Nederlandse Olympiërs die op Papendal verblijven.

KNMV hoofdcoach Marcel Hartman neemt de MXGP Rookies mee naar verschillende banen in Nederland. Daarnaast maken de rijders ook kennis met harde banen elders in Europa. Elke uitstap, elke oefening en elke maaltijd heeft één duidelijk doel voor ogen: beter worden!

Omdat de MXGP Rookies een programma op maat krijgen, kunnen ze deze intensieve begeleiding combineren met school. En nu komt het beste van alles!
Wil jij een betere motorcrosser worden, dan kan jij deel uit maken van het volgende MXGP Rookies project. Haal jouw voordeel uit alle unieke kennis en ervaring die je kan putten uit dit fantastische programma! Wie weet wordt jij wel de volgende wereldkampioen.

Geïnteresseerd om de volgende MXGP Rookie te worden?
Contacteer dan sport@knmv.nl of bel +31 26 3528511

Foto’s: Jarno Schurgers

Uw reacties