Tixier en Herbreteau out voor Lommel!

Tixier en Herbreteau out voor Lommel!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Jordi Tixier zit dit jaar in het sukkelstraatje. De MX2 wereldkampioen van 2015 moest al heel wat wedstrijden missen door blessures en nu zal hij ook Lommel moeten missen. Op training in Lommel sprong hij vorige zondag op een gevallen rijder daarbij kwetste hij zijn pols en brak een rib. Jordi heeft nog hard aan zijn herstel gewerkt om toch te mee doen dit weekend maar uiteindelijk besloot hij om niet van start te gaan. Het contract van Tixier met Monster Energy Kawasaki Racing Team loopt eind dit seizoen af.

Een zware domper ook voor David Herbreteau en het F&H Racing Team! Tijdens de laatste training voor de Grand Prix van Belgie is de Kawasaki-rijder geblesseerd geraakt. De Fransman zijn linkerschouder ging uit de kom zonder dat hij ten val kwam! Er werd direct een bezoek gebracht aan het ziekenhuis waar geen schade werd geconstateerd. Uit voorzorg is besloten om de GP op het circuit van Lommel niet in actie te komen. Ruben Fernandez zal niet als vervanger fungeren, de Spanjaard heeft een wond aan zijn arm en richt zich op het slot van het EMX250.

Uw reacties