VIDEO: Moose Racing lanceert 2018 collectie!

VIDEO: Moose Racing lanceert 2018 collectie!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Ook Moose Racing heeft net haar 2018 lijn voorgesteld. Moose staat vooral bekend in endurokringen maar ze mikken even goed op MX-rijders, denk maar aan de kledij van de Kemea Yamaha rijders Benoit Paturel, Brent Van Doninck en Alvin Ostlund want ook zij rijden in Moose!

Het huismerk van Parts Europe biedt veel verschillende modellen aan met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Typisch voor Moose is ook de ruime keuze in maten, zowel voor de jeugd als van kleine maten tot 5X shirts voor volwassenen. Voor meer informatie over Moose kan je terecht op www.mooseracing.com

 

Kijk  voor de dichtstbijzijnde Moose winkel op de Parts Europe dealer search tool: https://partseurope.eu/dealer-search

Uw reacties