Bas Vaessen naar 114 Motorsports Honda

Bas Vaessen naar 114 Motorsports Honda
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Bas Vaessen heeft een nieuw team gevonden voor 2018. De jonge Nederlander volgt zijn team genoot bij Suzuki Hunter Lawrence naar het nieuwe  114 Motorsports Honda team van Livia Lancelot. Zo krijgt Bas na een seizoen vol blessure leed een nieuwe kans om zich te bewijzen op het hoogste niveau.

Livia Lancelot: Iedereen in de paddock wist dat het mijn bedoeling was om ook na mijn actieve carrière als pilote in deze wereld als teammanager actief te blijven, en er heeft zich nu dus ook een nieuwe fabrikant gemeld om met mij samen te werken. Het team zal volgend seizoen bestaan uit twee piloten namelijk  Bas Vaessen en Hunter Lawrence. Beide piloten zullen voor ons in het WK MX2 actief zijn, al word het wel een hele uitdaging om met een nieuwe motorleverancier het WK MX2 binnen te stappen. Al neemt dit niet weg dat we heel erg gemotiveerd zijn, en ik zal mij dan ook net zoals tijdens mijn actieve race carrière 110% inzetten voor dit project.

 

Tekst: Dieter Jans

Uw reacties