Hunter Lawrence kent nieuwe werkgever!

Hunter Lawrence kent nieuwe werkgever!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na het bekend raken van het nieuws dat de Japanse constructeur Suzuki de handdoek gooit, wat betreft het wereldkampioenschap motorcross. Was het uitkijken naar waar de piloten onderdak zouden vinden. Het grootste talent van onder de Suzuki tent, de Australiër Hunter Lawrence heeft alvast zijn toekomst voor de komende 4 jaar verzekerd! Een contract van zo’n lange termijn is ongewoon in onze sport, maar wie in 2020 kampioen wil worden moet vandaag reeds weten met wie! En dat is iets dat Honda alvast heeft begrepen. Volgend seizoen zal de Overal MX2 Winnaar van de afgelopen “Motorcross des Nations” in Matterley Bassin uitkomen voor het gloednieuwe team van Livia Lancelot en Gariboldi Honda. Deze gaan een samenwerking aan en zullen als ondersteund Honda team, de leegte proberen opvullen die het verdwijnende HRC MX2 team achterlaat. Dit team wordt door de Japanners om budgettechnische redenen geschrapt.

Na één jaar in het WK MX2 onder de vleugels van Lancelot en Gariboldi zal de Australiër vanaf 2019 tot en met 2021 uitkomen voor het Geico Honda team in de Verenigde Staten. Daar wacht voor hem dan weer de uitdaging van het Amerikaanse supercross en de snelle outdoorbanen!

Tekst: Matthias Van Eeckhoven – Foto: Suzuki Racing

Uw reacties