MX-Radio featuring Shaney Truyts

MX-Radio featuring Shaney Truyts
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na vorige week een aantal leuke Rock platen voor geschoteld te hebben gekregen is het deze week weer koning pop die regeert in onze top 10 voor deze week. Shaney Truyts trakteert ons op een aantal zomerse nummers die hopelijk ook de trend voor een mooie en warm weekend mogen zetten.

Shaney Truyts: De Spaanse liedjes komen voornamelijk omdat mijn stieffamilie Dominicaans (Spaans) is, dus ik ben praktisch met zulke liedjes opgegroeid. De andere liedjes vindt ik dan weer leuk omdat ik soms echt door tot rust kan komen, en ze helpen mij ook om mezelf een beetje op te peppen vlak voor wanneer ik een wedstrijd moet gaan rijden.

1: Ed Sheeran- perfect

2: Jason Derulo – if I’m lucky

3: CNCO feat. Little mix – reggaeton lento

4: Lil kleine feat. Ronnie flex – loterij

5: Enrique Iglesias – Subeme la radio

6: Dj snake feat. Lauv – a different way

7: Sevn Alias ft Lil kleine & Boef – patsergedrag

8: Charlie Puth – How long

9: J Balvin & pitbull feat. Camilla Cabello – Hey ma

10 : Luis fonsi ft daddy yankee – despacito

 

 

Tekst en foto: Dieter Jans

Uw reacties