Nu zaterdag en zondag: Trainingsweekend in Wuustwezel

Nu zaterdag en zondag: Trainingsweekend in Wuustwezel
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Nu zaterdag en zondag, het weekend van 7 en 8 oktober dus, organiseert A.M.C. Wuustwezel voor de zeventiende keer een trainingsweekend op haar motorcrosscircuit de Molenbergen te Wuustwezel. Het circuit is geen vast trainingscircuit en trainen is er bijgevolg normaliter niet mogelijk. Dit jaar voorziet de club toch deze mogelijkheid en dat twee keer!

Zowel profs, amateurs als jeugd zijn welkom, telkens van 10u tot en met 17u, tijdens de middag is er een uur pauze. Eén dag trainen kost 20 Euro, twee dagen kost 30 Euro. Deelnemers dienen zelf te beschikken over een verzekering. Opgelet, het circuit is enkel te bereiken via de Koekoeksdreef, zoals tijdens de Internationale motorcross, volg de pijlen! Inschrijven kan in het witte tentje op het rennerspark.
Info: www.amcwuustwezel.be   

Foto: Vepix

Uw reacties