Zware blessure voor Ian De Sweemer

Zware blessure voor Ian De Sweemer
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

U heeft er mogelijk al iets van opgevangen via de sociale media, afgelopen weekend kwam Ian De Sweemer hard te val tijdens de MCLB wedstrijd in Beervelde. De jongeman vanuit Wachtebeke liep hierbij verschillende breuken in de rug op, waarbij één instabiele breuk die zorgt voor een verlamming van aan de borstkas tot in de tenen. Dit doordat deze breuk het ruggenmerg zwaar heeft beschadigd. Het positieve nieuws is evenwel dat het niet geheel door is, dat zorgt voor enig perspectief en hoop!

Donderdag aanstaande zal Ian een zware operatie ondergaan, waarna hem een lange en zware revalidatie wacht. Wat het resultaat van de operatie zal zijn is voorlopig onbekend. Wij duimen alvast mee voor de best mogelijke afloop voor Ian! Met in onze gedachten andere positieve verhalen van motorcrossers zoals Christophe Pourcel, Axel Alletru, Dave Versluis,…

De MxMag Redactie wenst alvast vanuit de grond van ons hart Ian maar ook de vriendin Eva, ouders Patrick en Petra en alle familie en vrienden veel sterkte! Mogen we u ook vragen om voorlopig Ian en de familie in deze emotioneel belastende tijd rust te gunnen. Christophe Ronse beantwoord graag de vragen die u heeft omtrent Ian.

Foto/Logo: Brent Verheyen

Uw reacties