2018 MCLB & VJMO Kalender inclusief proeven!

2018 MCLB & VJMO Kalender inclusief proeven!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De MCLB en VJMO kalender viel bij ons in de bus samen met de proeven om het kampioenschap. We goten het in een tabel, annex kalender. Dit zodat u als MCLB-piloot of jonge VJMO-Wolf weet wanneer u scherp moet staan als u wil meedingen naar de titel! De fans kunnen op hun beurt dan weer beginnen aftellen naar de eerste wedstrijd van het 2018 seizoen en die eerste consumptie in de tent!

DATUM PLAATS PROEVEN VJMO PROEVEN MCLB
03 & 04 maart Stekene
10 & 11 maart Lotenhulle
17 & 18 maart Overslag
24 & 25 maart Oosteeklo
31 maart & 01 april Beernem (Paastrofee) Nieuwelingen B Open, Dames Open, Nieuwelingen MX1, Experten Open, Quads A Open, Quads B Open, Internationalen B Open, Internationalen MX1, Internationalen MX2, Zijspannen A, Zijspannen B
07 & 08 april Velzeke (Kampioenschap van Oost-Vlaanderen) Motocrossinitiatie A, Motocrossinitiatie B, Mini-Ladies, Nieuwelingen 65 cc, Nieuwelingen 85 cc, Quads, Ladies Open, Junioren 85 cc, Aspiranten Open Beloften MX2, Nieuwelingen Open, Nieuwelingen MX2, Junioren MX2, Nationalen MX2, Junioren MX1, Nationalen MX1, Masters Open
14 & 15 april Sinaai Quads, Ladies Open, Junioren 85 cc, Aspiranten Open Beloften MX2, Nieuwelingen Open, Nieuwelingen MX2, Junioren MX2, Junioren MX1, Masters Open, Nationalen MX1, Nationalen MX2
21 & 22 april Laarne Motocrossinitiatie A, Motocrossinitiatie B, Mini-Ladies, Nieuwelingen 65 cc, Nieuwelingen 85 cc Nieuwelingen B Open, Dames Open, Nieuwelingen MX1, Experten Open, Quads A Open, Quads B Open, Internationalen B Open, Internationalen MX1, Internationalen MX2, Zijspannen A, Zijspannen B
28 & 29 april Aalter Quads, Ladies Open, Junioren 85 cc, Aspiranten Open Nieuwelingen B Open, Dames Open, Nieuwelingen MX1, Experten Open, Quads A Open, Quads B Open, Internationalen B Open, Internationalen MX1, Internationalen MX2, Zijspannen A, Zijspannen B
05 & 06 mei Herzele Motocrossinitiatie A, Motocrossinitiatie B, Mini-Ladies, Nieuwelingen 65 cc, Nieuwelingen 85 cc Beloften MX2, Nieuwelingen Open, Nieuwelingen MX2, Junioren MX1, Junioren MX2, Masters Open, Nationalen MX1, Nationalen MX2
12 & 13 mei Oostrozebeke Quads, Ladies Open, Junioren 85 cc, Aspiranten Open Nieuwelingen B Open, Dames Open, Nieuwelingen MX1, Experten Open, Quads A Open, Quads B Open, Internationalen B Open, Internationalen MX1, Internationalen MX2, Zijspannen A, Zijspannen B
19 & 20 mei Kortemark Pinkstertrofee Motocrossinitiatie A, Motocrossinitiatie B, Mini-Ladies, Nieuwelingen 65 cc, Nieuwelingen 85 cc Beloften MX2, Nieuwelingen Open, Nieuwelingen MX2, Junioren MX1, Junioren MX2, Masters Open, Nationalen MX1, Nationalen MX2
26 & 27 mei Zwevezele Quads, Ladies Open, Junioren 85 cc, Aspiranten Open Nieuwelingen B Open, Dames Open, Nieuwelingen MX1, Experten Open, Quads A Open, Quads B Open, Internationalen B Open, Internationalen MX1, Internationalen MX2, Zijspannen A, Zijspannen B
02 & 03 juni Aspelare Motocrossinitiatie A, Motocrossinitiatie B, Mini-Ladies, Nieuwelingen 65 cc, Nieuwelingen 85 cc Beloften MX2, Nieuwelingen Open, Nieuwelingen MX2, Junioren MX1, Junioren MX2, Masters Open, Nationalen MX1, Nationalen MX2
09 & 10 juni Geraardsbergen Quads, Ladies Open, Junioren 85 cc, Aspiranten Open Nieuwelingen B Open, Dames Open, Nieuwelingen MX1, Experten Open, Quads A Open, Quads B Open, Internationalen B Open, Internationalen MX1, Internationalen MX2, Zijspannen A, Zijspannen B
16 & 17 juni Tielt Motocrossinitiatie A, Motocrossinitiatie B, Mini-Ladies, Nieuwelingen 65 cc, Nieuwelingen 85 cc Nieuwelingen B Open, Dames Open, Nieuwelingen MX1, Experten Open, Quads A Open, Quads B Open, Internationalen B Open, Internationalen MX1, Internationalen MX2, Zijspannen A, Zijspannen B
23 & 24 juni Oostkamp Quads, Ladies Open, Junioren 85 cc, Aspiranten Open Beloften MX2, Nieuwelingen Open, Nieuwelingen MX2, Junioren MX1, Junioren MX2, Masters Open, Nationalen MX1, Nationalen MX2
30 juni & 01 juli Wachtebeke Motocrossinitiatie A, Motocrossinitiatie B, Mini-Ladies, Nieuwelingen 65 cc, Nieuwelingen 85 cc Beloften MX2, Nieuwelingen Open, Nieuwelingen MX2, Junioren MX1, Junioren MX2, Masters Open, Nationalen MX1, Nationalen MX2
07 & 08 juli Heldergem Quads, Ladies Open, Junioren 85 cc, Aspiranten Open Nieuwelingen B Open, Dames Open, Nieuwelingen MX1, Experten Open, Quads A Open, Quads B Open, Internationalen B Open, Internationalen MX1, Internationalen MX2, Zijspannen A, Zijspannen B
16 & 17 juli Burst Motocrossinitiatie A, Motocrossinitiatie B, Mini-Ladies, Nieuwelingen 65 cc, Nieuwelingen 85 cc Beloften MX2, Nieuwelingen Open, Nieuwelingen MX2, Junioren MX1, Junioren MX2, Masters Open, Nationalen MX1, Nationalen MX2
20 & 21 juli Middelkerke Quads, Ladies Open, Junioren 85 cc, Aspiranten Open Nieuwelingen B Open, Dames Open, Nieuwelingen MX1, Experten Open, Quads A Open, Quads B Open, Internationalen B Open, Internationalen MX1, Internationalen MX2, Zijspannen A, Zijspannen B
28 & 29 juli Tessenderlo Motocrossinitiatie A, Motocrossinitiatie B, Mini-Ladies, Nieuwelingen 65 cc, Nieuwelingen 85 cc, Quads, Ladies Open, Junioren 85 cc, Aspiranten Open Beloften MX2, Nieuwelingen Open, Nieuwelingen MX2, Junioren MX1, Junioren MX2, Masters Open, Nationalen MX1, Nationalen MX2
04 & 05 augustus Volkegem Motocrossinitiatie A, Motocrossinitiatie B, Mini-Ladies, Nieuwelingen 65 cc, Nieuwelingen 85 cc Nieuwelingen B Open, Dames Open, Nieuwelingen MX1, Experten Open, Quads A Open, Quads B Open, Internationalen B Open, Internationalen MX1, Internationalen MX2, Zijspannen A, Zijspannen B
11 & 12 augustus Oostrozebeke (Kampioenschap van West-Vlaanderen) Quads, Ladies Open, Junioren 85 cc, Aspiranten Open Beloften MX2, Nieuwelingen Open, Nieuwelingen MX2, Junioren MX1, Junioren MX2, Masters Open, Nationalen MX1, Nationalen MX2
18 & 19 augustus Wachtebeke (Interfederatie wedstrijd) Wedstrijd samen met de FMB-BMB, FPCNA, VJMO en MCLB
25 & 26 augustus Lierde Motocrossinitiatie A, Motocrossinitiatie B, Mini-Ladies, Nieuwelingen 65 cc, Nieuwelingen 85 cc Nieuwelingen B Open, Dames Open, Nieuwelingen MX1, Experten Open, Quads A Open, Quads B Open, Internationalen B Open, Internationalen MX1, Internationalen MX2, Zijspannen A, Zijspannen B
01 & 02 september Zegelsem Quads, Ladies Open, Junioren 85 cc, Aspiranten Open Beloften MX2, Nieuwelingen Open, Nieuwelingen MX2, Junioren MX1, Junioren MX2, Masters Open, Nationalen MX1, Nationalen MX2
08 & 09 september Lichtervelde Motocrossinitiatie A, Motocrossinitiatie B, Mini-Ladies, Nieuwelingen 65 cc, Nieuwelingen 85 cc Nieuwelingen B Open, Dames Open, Nieuwelingen MX1, Experten Open, Junioren MX1, Masters Open, Nationalen MX1
15 & 16 september Pamel Aspiranten Open, Junioren 85 cc, Ladies Open, Mini-Ladies, Motocrossinitiatie A, Motocrossinitiatie B, Nieuwelingen 65 cc, Nieuwelingen 85 cc, Quads Beloften MX2, Nieuwelingen MX2, Quads A Open, Quads B Open, Internationalen B Open, Internationalen MX1, Internationalen MX2
22 & 23 september Wingene Nieuwelingen Open, Junioren MX2, Nationalen MX2, Zijspannen A, Zijspannen B
06 & 07 oktober Eksaarde
13 & 14 oktober Hamme
20 & 21 oktober Overslag (Sluitingsprijs)
9 december Stekene Open eindejaarscross (Voormalige Kerstcross)

Uw reacties