Check de nieuwe OTOR Magazine!

Check de nieuwe OTOR Magazine!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het 168ste nummer van het tweewekelijkse topmagazine OTOR zit weer boordevol lekkers uit de wereld van MXGP, MotoGP, AMA Motocross/Supercross en WorldSBK. Daarnaast blijf je ook op de hoogte van het algemene motornieuws, de beste columns en foto’s krijg  er zomaar bovenop!

Deze keer in OTOR 168: Alles over de Paris Supercross. De glamoureuze terugkeer van Europa’s grootste SX naar de lichtstad, met een Fransman in de hoofdrol! Alles over de MotoGP finale in Valencia: analyse, nieuws en interviews rechtstreeks vanuit het zonnige Spanje, alles geïllustreerd met magistrale fotografie van CormacGP. Welke kant op voor het WK Superbike? Steve English legt alles uit over huidige landschap en de onmiddellijke toekomst met de verschillende opties voor reglementswijzigingen. Wat viel er op de EICMA motorbeurs te beleven? Een buslading nieuwe motorfietsen maakte zijn opwachting op de beroemde Fiera van Milano. Roland Brown struinde alle persconferentie af en vat de essentie samen! Dit en nog veel meer, helemaal gratis in OTOR 168

Uw reacties