Ivano Van Erp siert cover #22 The Art of Motocross

Ivano Van Erp siert cover #22 The Art of Motocross
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De twaalfjarige wereldkampioen 65 cc, Ivano Van Erp staat op de cover van magazine #22. Een coverstory die tot de verbeelding spreekt. Verder vind je een verhaal over zijspan bakkenist Tim Smeuninx die een lijdensweg aflegt na een zeer zwaar kwetsuur. Antonio Cairoli, StarMeal/Foodmaker, Kiara Fontanesi, Roger De Coster, Het wereldkampioenschap bij de vrouwen, sportvedetten-Another brick in the wall’,… enz. Het magazine rolt van de drukpersen rond 5 december 2017.

Uitgever Stefan Geukens naar aanleiding van het nieuwste nummer van TaoMX: “Zoals de abonnees van ‘The Art of Motocross Magazine’ mochten ondervinden hebben we een achterstand opgelopen in onze publicaties. Toch wens ik als uitgever te benadrukken dat er voor het einde van 2017 een oplossing is om naast het nummer 22 ook de nummers 23 en 24 uit te brengen. Ook de abonnees die nog op hun welkom geschenk wachten krijgen voor eind 2017 dit geschenk in de brievenbus. Als lezer en abonnee zit je niet te wachten om de dingen die achter de schermen gebeuren in geuren en kleuren te vernemen, je verwacht een prachtig magazine, en op de afgesproken tijdstippen. Voor 2018 zijn over het uitbrengen van de magazines 25-26-27 en 28 reeds voorbereidingen getroffen. Wat ik als uitgever in 2018 wel ga doen is een stap terugzetten in het uitbouwen van de merknaam ‘The Art of Motocross’. Vanaf 2018, en dit tot nader te bepalen periode, zal mijn uitgeverij zich enkel nog toeleggen op het uitbrengen van 4 coffee table magazines die de sport motorcross een mooie uitstraling geven.”

Foto: The Art of Motocross

Uw reacties