Metcalfe tekent bij Honda Racing

Metcalfe tekent bij Honda Racing
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Brett Metcalfe ondertekende onlangs een contract met Honda racing om komend seizoen deel te nemen aan de MX Nationals in Australië.

Na vorig jaar op wel drie verschillende motoren te hebben gereden (Metcalfe begon het seizoen bij SD3 Husqvarna, waarna hij met een privé KTM uitkwam in Murray Bridge, en uiteindelijk de laatste helft van het seizoen betwiste met Mega Fuels Monster Energy Kawasaki ter vervanging van Aleksandr Tonkov) ondertekende Metcalfe nu een contract met het team dat vorig seizoen nog met Justin Brayton de Australische supercross titel wist te veroveren, en ook dit seizoen weer goed op weg lijkt om dat kunstje nog eens over te doen. Het is wel pas de eerste keer sinds 2015 dat het team ook tijdens de Nationals weer actief zal zijn.

Metcalfe zal in de MX1 klasse gaan uitkomen, waar hij opnieuw een gooi naar de titel zal gaan wagen.

Teks: Dieter Jans

Uw reacties