Steve Seronval naar VB Racing & VMCF!!

Steve Seronval naar VB Racing & VMCF!!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Dat het 2017 seizoen niet bracht wat hij -en velen anderen- ervan hadden verwacht, staat buiten kijf. De overstap van Steve Seronval naar de VLM werd dan ook overschaduwd door het virus waarmee hij kampte. Voor 2018 gooit Steve ‘Rocket’ het echter over een heel andere boeg, de succesvolle amateurtopper stapt namelijk over op een Suzuki van VB Racing Center. Hierdoor zal Seronval vooral in de VMCF aan de slag gaan!

Ondertussen maakt Steve al volop meters op zijn nieuwe RM-Z450 en de eerste indicaties zijn in ieder geval gunstig!
Steve Seronval:
“Ik ben super content dat ik dit nieuwe project ben kunnen beginnen met VB Racing. Een nieuwe motor, een nieuw kampioenschap en een nieuwe motivatie zeg maar. Het is ook meegenomen dat ik opnieuw met mijn favoriete nummer, de 28 kan rijden. Op elk vlak was 2017 heel zwaar om te verteren. Door mijn virus heb ik nooit écht mijn kans kunnen wagen in de VLM. Heel spijtig want er was helemaal niks aan te doen. Via deze weg wil ik zeker Racing CenterKTM nog bedanken voor hun steun. De komende maanden hoop ik gewoon op een goede voorbereiding zodat ik er volgend jaar opnieuw sta! Naast het VMCF kampioenschap hoop ik hier en daar nog een VLM wedstrijd mee te pikken. Ze zijn nog niet van mij af!”

Uw reacties