URGENT: Diesel Priem Stage MX gaat naar Spanje

URGENT: Diesel Priem Stage MX gaat naar Spanje
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

!!!VOOR DE SNELLE BESLISSERS!!!

Ken De Dijcker, Wietse Brackman en Manuel Priem slaan voor de eerste keer de handen in elkaar… Diesel Priem MX stage nodigt de snelle beslissers uit om samen met deze drie trainers op stap te gaan richting Lloret de mar waar gelogeerd zal worden in het Royal Beach hotel.

De karavaan vertrekt ‘s morgens op 25 december om diezelfde avond aan te komen in Spanje. De volgende twee dagen 26 en 27 december zal er gereden worden met een rustdag tot gevolg. Op 29 en 30 december wordt de stage vervolgd waarbij de laatste dag zal doorgaan op een circuit in Zuid-Frankrijk op de terugtocht reeds te starten. De parcours liggen vast voor de Stage in Spanje. Vidreres, Castellbisbal, Olvan en Castello d’empuries.

Het hotel in Lloret is met een All-in formule dus niemand hoeft te koken. De rijders hoeven zich dus enkel bezig te houden met wat ze graag doen, crossen! De stage is zowel voor de jeugd, amateurs en gevorderden.

De stage kost voor één piloot €490, voor een reisgezel €250. Meer info en inschrijvingen kunnen via manuelpriem32@gmail.com

Uw reacties