MX-Radio featuring Lars van Berkel

MX-Radio featuring Lars van Berkel
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het weekend staat al te lonken, en wij zorgen ervoor da ook die laatste werk uurtjes vlot verlopen met behulp van 10 leuke nummers gekozen door Lars van Berkel!

Lars van Berkel: Nu ik de app Spotify ontdenkt heb is er een nieuwe wereld voor mij opengegaan. Een echte top 10 is voor mij niet echt van toepassing, maar dit zijn de 10 liedjes die mij het eerst te binnenschieten. Het is ook meer toeval hoe ik online liedjes tegenkomen, aangezien ik niet echt zoek op genres. Maar ik heb een afspeellijst van ong. 80 nummers die ik altijd op shuffle zet, wanneer ik naar het werk fiets (deze lijst groeit per week.). Ik durf dan ook wel eens los te gaan op deze songs en het tempo kan dan wel plots de hoogte ingaan. Verder luister ik ook veel radio538 en naar de top40 die daarin voorbijkomt. Dus van alles wat.

Playlist

Lil Kleine ft. Boef – Krantenwijk 

 

Ran-D – Living for the Moment

 

Scooter ft. Jebroer – My Gabber

 

Post Malone ft. 21 Savage – rockstar 

 

Wildstylez – Let The Bass Go

 

Wildstylez – Forever

 

Wildstylez with Noisecontrollers – Take Control

 

Headhunterz ft. Tatu – Colors

 

Calvin Harris ft. Pharrell Williams, Katy Perry, Big Sean – Feels 

 

David Guetta ft. Justin Bieber – 2U

 

Tekst: Dieter Jans

 

 

 

 

Uw reacties