PR: KEMCO Management dat is een zorg minder!

PR: KEMCO Management dat is een zorg minder!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

KEMCO Management verzorgt al vele jaren voor verschillende Nationale- en Grand Prix rijders de inschrijvingen van wedstrijden in zowel het binnen- als buitenland. Je bent zelf niet altijd op de hoogte van welke wedstrijden er zijn en je hebt je tijd meestal hard nodig voor de voorbereiding van alles wat voorafgaat aan én wedstrijden. KEMCO Management neemt je daarom deze zorg uit handen en zoekt die wedstrijden voor je op waar je mogelijkerwijs in geïnteresseerd zal zijn.

Zeer regelmatig krijg je van KEMCO Management per e-mail een wedstrijdoverzicht met daarop de vele wedstrijden in het binnen- en buitenland. Je kunt dan dus vooraf aangeven in welke wedstrijden jij zeker geïnteresseerd bent en wilt worden ingeschreven. KEMCO Management schrijft je dan in voor de door jou aangegeven wedstrijden. KEMCO Management meldt je aan bij de organisator en/of promotor. In de week voor de wedstrijd krijg je per e-mail je startnummer toegezonden en het tijdschema van het evenement. Niks staat je nog in de weg (mits jij een internationale licentie hebt) om een mooie internationale wedstrijd mee te rijden.

Vele rijders maakte al gebruik van KEMCO Management zoals:
Marc de Reuver, Ken de Dycker (B), Romain Febvre (F), Henry Jacobi (D), Calle Aspegren (S), Patrick Roos, Maricio Touw, Casper Ovaa, Donny Bastemeijer, Davy Pootjes, Pascal Brons, Jeffrey Herlings, Maik en Kris Voorwinden, Anne Advokaat, Kevin Wouts (B), David de Groot, Heikki van den Berg (O), Eduward Hermsen, Frederik Daenen (B), Richard Nugteren, Herjan Brakke, Coen van Haut, Rob van Uden, Arjan Lammers, Nick Tuin, Robin Termeer, Maikel Swanenberg, Johnny Bosmans, Robert Timmermans, Stuwey en Joey Reijnders, Jordi van de Wiele, Glenn Coldenhoff, Lars Verbrakel, Sander van Herpen, Rens van der Haas, Roy Gijsel, Willem Schouten, Richard McKeown (Ier), Jonny Lindhe (S), Dylan van Veghel, Tom van Loon, Jeffrey Verhulst (B), Mark Boot, Caerl Klis, Arno van Tienen, Bart Conen, Bobby Zundorf, Wesley Maas, George Strik, Rinus van de Ven, Ricky Bekelaar, Stefan Bayens, Micha Boy de Waal, Robert Carlsson (S), Tom Soderstrom (S), Brian Bogers, Ben Damen, Brian en Christian de Jong, Dennis Ullrich (D), Dominique Pascal Thury (D), Jordi Paez-Dominguez, Jeffrey Meurs, Mike Gijsbertsen, Luca Nijenhuis, Nick Kouwenberg, Rob van Vijfeijken, Nick Triest (B), Noud Aerts, Stephan Mock (D), Sven van der Mierden, Sunny Thompson (GB), Tim Munchhofen (D), Christophe Hanchen (D), Wiliam Saris, Ton van Grinsven, Kim Lindstrom (S), Kenny Vandueren (B), Jose-Antonio Butron (E), Lukasz Lonka (Pol), Bas Dirks, Angelo Picoto (Z-A), Andy Truyts (B), Ronnie van Rooij, Jessica van de Velde (B), Arnaud Wauters (B), Bart Goelen (B), Daimler Eijsink, Christiane Stramm (D), Appy Robben Jr. Donny van Wessel, Elien de Winter (B), Harrie Basten, Jeffrey Dewulf (B), Joel en Jim van Mechelen, Matthias Walczuch (D), Aigars Bobkovs (Let), Nikki Scott (N-Z), Moran de Barquin (B), Emmanouil Kritikos (Gr), Klemen Gercar (Slo), Rinnie van Linden, Mika van Weert, Dani de Vries, Dovydas Karka (Lit), Raf Meuwissen, Roel van Oort, Rick Satink, Mike te Beest, Robin Bakens (B), Rasmus Jorgensen (DK), Jens Poppe (B), Jens Getteman (B), Jeremy Coen (B), John Cuppen, Nathalie Kane (GB), Alix Dunlop (GB), Max Engelen, Dave Versluis, Steffie Laier (D), Larissa Papenmeier-Picotto (D), Joanna Miller (Pol), Yannick Vertommen (B), Jan Rune Fuglerud (Nor), Christian Dignum, Nick Horsten, Nolan Cordens (B), Damon Graulus (B), Karl Timmerman, Tim Louis (B), Jorn Zoetekouw, Roy en Mick van Heugten, Remy Nyegaard (Nor), Rasmus Sjoberg (S), Jort Brekelmans, Sven Stam, Ken Bengtsson (S), Jay Hague (GB), Dante Nijs (B), Filip Bengtsson (S), Conrad Mewse (GB), Jago Geerts (B), Tim van Houten, Steven van Dun (B), Kieran Banks (GB), Sergi Notario Lopez (E), Michael Ellis (GB), Callum Gasson (GB), Andreas Hansen (DK), Matts Meyer (DK), Felix Nilsson (S), Bryan Engelen (B), Jeremy Joris (B), Tallon Huylebroeck (B), Tom Grimshaw (GB), Mathias Gryning (DK), Harry Kimber (GB), Lars van Berkel, Thomas Vermijl (B), Rob van der Veerdonk, Gert Krestinov (Est), Maarten Cremers (B), Freek en Shana van der Vlist, Damian Bergevoet, Robin Sujatta (D), Christopher Mills (GB), Roan van de Moosdijk, Jason Prins, Lars en Lara de Kruijf, Augusts en Roberts Justs (Let), Mitchel Lewis (GB), Raivo Dankers, Mack Bouwense, Joey Bak, Jaap Corneth, Simon Olsson (S), Carl Bengtsson (S), Alvin Ostlund (S), Erling Lund Madsen (Nor), Wesley Jacobs, Ryan Alison (GB), Bradley Cox (Z-A), Calvin Vlaanderen (Z-A), Krisztian Robert Tompa (Rom), Twan van Essen, Josh Peters (GB), Kay Karssemakers, Jaap Janssen, Jeroen Bussink, Eloy van Rijkevorsel, Boyd van der Voorn, Dean Schellen, Rene de Jong, Ryan Witlox, Ruben Fernandez (E), Ander Valentin (E), David Herbreteau (F), Magne Klingsheim (Nor), Wyatt en Cohen Chase (NZ), Ethan McKenzie-Lane (GB), Dean Gregoire, Glenn Bielen (B), Jonathan Bengtsson (S), Declan Hunter (GB), Jack Bintcliffe (GB), Oskar Olsson (S), Adam Collings (GB), Storm Steensels (B), Nikolaj Skovgaard (DK), Muhammad Delvintor Alfarizi (Ind), Dennis Verbruggen (B), Jorne Tytgat (B), Michel Otten, Even Heibye (Nor), Kevin Horgmo (Nor), Thomas Sileika (Let), Miro Sihvonen (SF), Henk Pater, Håkon Fredriksen (Nor), Bradley Mesters, Ivano van Erp, Mattia Paglionico (I), Sjvey Klokgieter, Tias Callens (B), Nikita Kucherov (Rus), Kelton Gwyther (GB), David Braceras Martinez (E), Marcel Conijn en Joe Cadwallader (GB).

KEMCO Management komt niet aan je eventuele start- en reisgeld, maar vraagt een vaste vergoeding voor de verrichte werkzaamheden. Alle prijzen die wij hanteren staan op onze website bij ‘tarieven’.

Mail voor meer info naar: Steven@kemcosportspr.nl

Door: Steven van Kempen/KEMCO

Uw reacties