Steve Seronval bedankt zijn sponsors

Steve Seronval bedankt zijn sponsors
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Uit het oog is niet uit het hart. Voor volgend jaar zoekt amateurtopper Steve “Rocket” Seronval een nieuwe uitdaging op. Seronval gaat immers voor VB Racing op Suzuki uitkomen in de VMCF. Door die overstap moest Steve vaarwel zeggen aan enkele van zijn trouwe sponsors.

Steve Seronval: “Als je voor een ander team kiest, is het vanzelfsprekend dat daar een heel pakket bij hoort. Dat is in mijn geval zo en dat is niet meer dan logisch. Toch wil ik graag MX477  die me jarenlang en  WLM Design die me zelfs al 11 jaar ondersteunen, bedanken. Eigenlijk zijn ze meer dan sponsors gewoon heel goede vrienden geworden. Hopelijk begrijpen ze mijn keuze en afscheid is soms ook tijdelijk, hé,” aldus Seronval.

Ondermeer door het belabberde weer heeft Steve nog niet zoveel uren kunnen draaien op zijn nieuwe Suzuki. Maar het gevoel op de motor is wel meteen uitstekend. Ook wat betreft motortraining wordt het ritme binnenkort stevig opgevoerd. “Op 1 januari trek ik naar Spanje voor een doorgedreven stage. Met drie vrienden trek ik naar de buurt van Lloret de Mar waar we dan de circuits in de buurt gaan aan doen. Ik ben super gemotiveerd en ik heb heel veel zin in het nieuwe seizoen!”

Foto’s: Rolly, René, Steve Seronval

Uw reacties