Toptransfer in BK enduro: Cedric Cremer met Yamaha Zone Rouge!

Toptransfer in BK enduro: Cedric Cremer met Yamaha Zone Rouge!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Dit jaar kende Yamaha een uitstekend seizoen in de Belgische enduro. Cédric Melotte pakte immers in zijn laatste seizoen de Belgische titel. Voor volgend jaar mikken de blauwen opnieuw op de top want niemand minder dan Cédric Cremer zal de kleuren van Team Yamaha Zone Rouge verdedigen!

Cremer, drievoudig Belgisch kampioen, tekende een tweejarig contract met Zone Rouge Yamaha. Na een lange periode op KTM vond Cédric de tijd rijp voor een nieuwe uitdaging. Vanaf volgend jaar zal hij dus op WR250F rijden met Philippe Rorive als volger. Daarmee wist Michel Nickmans, zaakvoerder van Zone Rouge, perfect in te spelen op de noden van Cremer.

Cédric Cremer (links) samen met Michel Nickmans van Zone Rouge.

“Alles verliep echt super met KTM, zowel het materiaal als de steun van KTM waren top. Maar dankzij Zone Rouge krijg ik nu meer structuur rond mij. Dat is erg belangrijk persoonlijk omdat ik ook een gezinsleven en twee kinderen heb. Aangezien ik tot nu toe echt alles zelf moest doen, is het fantastisch dat ik nu zal kunnen rijden in goede omstandigheden. Ik ben ook super content dat Philippe (Rorive) er bij is. Als suiveur is hij absoluut top. Kortom het hele plaatje klopt. Daarom ben ik ook gemotiveerder dan ooit!”

Met 12 wedstrijden op de Belgische kalender en enkele erg interessante transfers –Antoine Magain stapt over naar KTM- kondigt 2018 al aan als een erg boeiend endurojaar. Wordt vervolgd!

 

 

Uw reacties