Eindelijk: Kevin Strijbos officieel bij Standing Construct KTM!

Eindelijk: Kevin Strijbos officieel bij Standing Construct KTM!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. Middels een persbericht liet Standing Construct KTM vandaag weten dat Kevin Strijbos een overeenkomst met het team heeft getekend voor het 2018 MXGP seizoen.

De Belgische rijder had een moeilijk 2017 seizoen vanwege enkele blessures, maar hij heeft het seizoen sterk afgesloten. In de laatste GP’s heeft Strijbos bewezen dat hij nog steeds een top 5-kandidaat is. Na in totaal bijna 7 jaar in zijn vorige team, zal Strijbos in het MXGP Wereldkampioenschap van start gaan op een motor van het fabrieksondersteunde Belgische KTM-team.

Kevin Strijbos: “Ik ben erg blij om een ​​contract te tekenen met Standing Construct KTM.  In het verleden heeft het team bewezen dat ze een GP-winnend team in MX2 waren, dat ze zeer professioneel en goed georganiseerd waren én over de knowhow en de infrastructuur beschikten om op het hoogste niveau te kunnen strijden. Ik had een aantal goede aanbiedingen van andere teams, maar  bij het Standing Construct KTM-team heb ik de garantie dat ik fabrieksondersteuning krijg en dat ze al het nodige doen om op het hoogste niveau te presteren. Dat gaf de doorslag waardoor ik snel besloot om met hen in zee te gaan. Ik zou Sylvain Geboers willen bedanken voor alles wat hij voor mij heeft gedaan. Hij was degene die me vele jaren geleden naar de wereldtop in de motorcross bracht en hij is al die jaren in mij blijven geloven.”

Tim Mathys / Standing Construct KTM: “Kevin heeft zijn hele loopbaan bewezen dat hij een geweldige rijder is. Hij liet telkens zien dat hij perfect in staat is om geweldige resultaten neer te zetten als hij zich goed voelt op de motor en met zijn team. Kevin is één van de meer ervaren rijders van de MXGP-paddock toch heeft hij nog steeds veel ambitie. We zijn ervan overtuigd dat we hem het materiaal en de omgeving kunnen bieden die hij nodig heeft. Toen het nieuws bekend raakte dat we terug zouden komen in de MXGP-paddock, werd ik benaderd door een heleboel rijders. Kevin gaf me echter de meest gemotiveerde en “hongerige” indruk. Ik ben ervan overtuigd dat we dankzij de combinatie van onze ervaring en Kevin die zich goed voelt een sterk 2018 seizoen tegemoet gaan.”

Foto: Eva Zsabadfi

Uw reacties